Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Karusel

privatni vrtić

Krupanjska 18

Savski Venac

Vrtić i jasle Karusel su tu za Vas

Kako bismo zajedničkim snagama probudili skrivene talente Vaše dece!

Nalazimo se na najlepšem delu Dedinja, i sve sadržaje sprovodimo u komfornoj vili sa predivnim dvorištem.

Uz kombinaciju tradicionalnih i najnovijih razvojnih programa za najmlađe, osluškujemo i podstičemo Vašu i želju Vaše dece ka sticanju osnovnih znanja na generalnom planu vaspitanja i obrazovanja, sa pridavanjem posebne pažnje na rano otkrivanje i usmeravanje talenata koja Vaša deca poseduju, bilo da su nadareni za muziku, likovnu umetnost, ples, sport i glumu ili scenski izraz uopšte. Shodno vremenu i modernim tehnologijama, pažnju posvećujemo i ne opterećujućem upoznavanju sa najelementarnijim principima funkcionisanja inforamacionih tehnologija a uz to i osnovama rukovanja kompjuterima.

Naročito vodimo računa o usađivanju ranih navika za bavljenje dece fizičkom kulturom a buđenje i usmeravanje najmlađih ka umetničkim disciplinama sa posebnim akcentom na dečije muzičke programe koji se sprovode kontinuirano i sistematski, je specifičnost vrtića Karusel.

U okviru vrtića funkcioniše i naš audio i video studio u kome deca redovno snimaju svoja muzička i glumačka ostvarenja. Uvereni smo da će Vaše dete već posle prve godine boravka u vrtiću Karusel moći da se služi i elementarnim pojmovima i rečeničnim sklopovima iz engleskog i nemačkog jezika jer zbog prisustva određenog broja dece iz inostranstva, vrtić ima vaspitače koji sa decom uporedo sa srpskim jezikom komuniciraju i na engleskom i nemačkom jeziku, kao i stručne saradnike koji u sklopu dnevnih aktivnosti sa decom rade na učenju stranog jezika.

Smatramo da svi vaspitno-obrazovni programi i prave vrednosti koje negujemo deca jedino mogu usvojiti ako su programi prilagođeni uzrastu naših polaznika, njihovim karakterima i ličnostima. Svi programi se sprovode kroz igru, uz obavezan boravak dece na svežem vazduhu u našem prostranom dvorištu. Kod nas rastu slatke neprskane šljive, kajsije, višnje, trešnje i grožđe, i sve biljke koje negujemo smo namenski ostavili u dvorištu kako bi deca mogla da uživaju u slatkom i zdravom domaćem voću a ujedno i imali hlad kada izađu na svež vazduh.

Želite da preporučite vrtić Karusel i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Karusel

Trenutno nema preporuka za Karusel vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Karusel vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Savski Venac - Beograd - ioi.