Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mašana

privatni vrtić

Aleksandra Stambolijskog 25

stadion Crvena Zvezda, Savski Venac

Vrtić i Predškolska ustanova “MAŠANA” počela je da radi u septembru 2006. godine. Nalazimo se u predivnom ambijentu diplomatske kolonije, u neposrednoj blizini stadiona “Crvene zvezde” udaljeni od gradske vreve i smoga, okruzeni zelenilom. 

Program rada P.U. “MAŠANA” sačinjen je u skladu sa Osnovama programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja uzrasta od 6 meseci do 7 godine. Program uvažava uzrasne, razvojne i individualne potencijale deteta. Povoljni uslovi rada i angažman vaspitača, logopeda i psihologa podržavaju i omogućavaju realizaciju ideje kreativnog pristupa, opažanja i praćenja dece, alternativno planiranje i rad u malim grupama i vrednovanje efekata rada u grupi i pojedinačno. 

Dete kroz igru
Otkriva i upoznaje samog sebe
Razvija odnose i stiče iskustva i saznanja o drugim ljudima
Saznaje svet oko sebe i razvija načine delovanja na njega 

Decu usmeravamo da odgovore na postavljene zahteve opažanjem, dodirom, uočavanjem, mišljenjem, uporedjivanjem, analiziranjem, zaključivanjem.Učimo ih da gledanjem počinju videti, a da bi uvideli vodimo ih pitanjima, crtežom, bojom, muzikom, pokretom, igrom…Od deteta tražimo, učimo, kreiramo uslove da opaža, opisuje, inicira aktivnosti i izgradjuje samostalnost. uvodimo ga u složeni svet komunikacije u grupi, da svoje misli pravilno iskazuje a svoja osećanja slobodno izražava i tudja da uvažava.

Želite da preporučite vrtić Mašana i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Mašana

Trenutno nema preporuka za Mašana vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Mašana vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Savski Venac - Beograd - ioi.