Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Kreativno pero

privatni vrtić

Тolstojeva 58

Dedinje, Savski Venac

Naš koncept savremenog bilingvalnog vrtića U radu sa decom orjentisani smo na njihov celovit razvoj. Izabrani programi, metode i tehnike rada obezbeđuju holizam. To znači da se stimuliše svaki segment dečijeg razvoja (emocionalni, socijalni, intelektualni, grafomotorni, kreativni, pokret, igra, interesovanja...).

Veoma nam je važno da, poštujući individualni tempo razvoja svakog deteta, pratimo i otkrivamo tzv. kritički period za razvoj pojedinih aspekata. Tada je dete najspremnije za određenu vrstu obuke i učenja. To znači da organizujemo najrazličitije programe i aktivnosti koje pomažu da deca napreduju i razvijaju se u skladu sa svojim dispozicijama i mogućnostima. Podržavamo rano učenje čitanja i pisanja i učenje stranih jezika, prateći razvoj i interesovanja dece. „Kreativno pero” je dvojezičan, srpsko-engleski vrtić za obrazovanje i vaspitanje dece od tri godine do polaska u školu. Zašto dvojezičnost? Istraživanja su pokazala da dvojezičnost podstiče dečiji razvoj.

Deca koja su izložena dvojezičnosti otvorenija su za druge kulture, ljude i različite tačke gledišta. Bilingvalnost takođe poboljšava sposobnost izvođenja više radnji odjednom, jača pažnju i olakšava učenje drugih jezika. Pored toga, naš vrtić je internacionalan, sa decom iz različitih govornih područja. Njihovi roditelji su zainteresovani da deca nauče srpski jezik, ali i da u isto vreme usavršavaju znanje engleskog jezika. U vrtiću smo do sada imali decu iz Velike Britanije, Japana, Indonezije, Australije, Rumunije, Rusije, Ukrajine, Austrije, Južne Koreje...

Dvojezičnost se realizuje kroz ponavljanje svakodnevnih fraza i izraza, ključnih reči u okviru obrađivanih tema i časove engleskog jezika, koji su prilagođeni nivou znanja i uzrastu deteta. Zaposleni/e u predškolskoj ustanovi su u obavezi da polože ispit iz engleskog jezika i steknu sertifikat za nivo B2, a takođe se podstiču da se i dalje usavršavaju do postizanja nivoa C2, koji je približan nivou znanja engleskog jezika kao maternjeg.

Želite da preporučite vrtić Kreativno pero i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Kreativno pero

Trenutno nema preporuka za Kreativno pero vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Kreativno pero vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Savski Venac - Beograd - ioi.