Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Happy kids 3

privatni vrtić

Rajka Mitića 18a

Stadion Crvene Zvezde, Savski Venac

O nama 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Predškolsku ustanovu “HAPPY KIDS”.
Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” osnovana je 1. septembra 2006. godine. Od tada do danas ova ustanova postala je sinonim vrhunskog standarda u pogledu, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra,dobro opremljenih prostora, ljubazne usluge i pristupačne cene.

Od decembra 2010. godine Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, “HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima “HAPPY KIDS” se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.

Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji. Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.

Baveći se ovim poslom, najviše smo ponosni na korisnike naših usluga – naše srećne mališane, koji iz dana u dan izrastaju u zdravu, sigurnu, lepo vaspitanu i kvalitetno obrazovanu decu.

Drage mame i tate, polaskani smo kada odlučite da upišete dete u naš vrtić i novu odgovornost prihvatamo vrlo ozbiljno. Svaka saradnja sa vama, vaš predlog, sugestija, primedba, pa i kritika su nam dragoceni, jer vaše dete je naša zajednička briga.

Od 5. januara 2015. godine mališani iz vrtića HAPPY KIDS 1 su dobili novo carstvo igre, edukacije i zabave, koje se nalazi u ulici Kopernikova 10. U namenski sagrađenoj kući, prema najvišim arhitektonskim standardima, gde se u izgradnji nije štedelo ni prilikom upotrebe ekoloških materijala i boja, naši mališani imaju priliku da na 1000 m2 uživaju u pravoj oazi veselih boja, koje stvaraju vedro okruženje za svakodnevni boravak dece.

Vrtić/jasle HAPPY KIDS 3

je smešten na obodu jednog od najlepših i najotmenijih beogradskih naselja, na Dedinju, blizu Autokmande u ulici Rajka Mitića 18a. Zbog blizine autoputa, ka ovom vrtiću gravitiraju i stanovnici udaljenijih beogradskih opština.

Objekat HAPPY KIDS-a 3 čini luksuzno opremljena i potpuno renovirana vila od 450 m² sa bezbednim i lepo uređenim dvorištem. Objekat je sagrađen u 4 nivoa, a sobe su organizovane kao pojedinačni centri interesovanja. Vaspitno – obrazovni rad sa decom se odvija u senzo-motornom, kreativnom, muzičkom, dramskom, manipulativno-graditeljskom, imitativnom, istraživačkom i kompjuterskom centru interesovanja. U zavisnosti od rasporeda dnevnih aktivnosti deca tokom celog dana prelaze iz jednog centra interesovanja u drugi. Centri interesovanja su opremljeni najmodernijim edukativnim i zabavnim igračkama, kao i brojnim didaktičkim i nastavnim sredstvima. Prema potrebama aktuelne prakse bilingvalnog vrtića, veliki broj igrovnih i didaktičkih sredstava izrađuju sami vaspitači.

Objekat vrtića HAPPY KIDS 3 je klimatizovan, obezbeđen alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju internet kameru, tako da roditelji mogu da prate svoje dete putem interneta tokom celog dana.

Auto dečjeg vrtića HAPPY KIDS prevozi decu na relaciji kuća-vrtić-kuća.

Radno vreme vrtića je od 7:00 do 19:00h svim radnim danima, a subotom od 7:00 do 15:00h.

Želite da preporučite vrtić Happy kids 3 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Happy kids 3

Trenutno nema preporuka za Happy kids 3 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Happy kids 3 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Savski Venac - Beograd - ioi.