Vrtić Vrapčić

Vidikovac - Upis uz subvencije grada!

Kreativna kockica Vidikovac

Predškolska ustanova - Subvencije

Vilin vrt

privatni vrtić

Matije Gupca 44

Kanarevo brdo (Lisičji potok), Rakovica

O nama
 


Udružili smo puno ljubavi prema deci, stručnosti i iskustva, a sve to smestili u prelep i bezbedan objekat koji posebno krasi prostrano i ušuškano dvorište sa velikom prirodnom hladovinom.

Moto nam je razvoj i učenje kroz igru, druženje, sticanje lepih navika, boravak na svežem vazduhu i kontakt sa prirodom, kao i praktično obrazovanje dece.

Najsrećniji smo što deca vole da idu u naš vrtić i što se na svakom detetu individualno primećuje značajni napredak.

 
Nalazimo se na tromeđi Lisičji potok, Stari Košutnjak, Kanarevo brdo, a do nas se lako i brzo dolazi sa Dedinja, Topčidera, Belog dvora, Banjice, Miljakovca, Vidikovca i Rakovice.

Saradnja sa roditeljima


Posebno smo prilagodjeni poslovnim potrebama roditelja, pa je vrtić otvoren već od 06h ujutru, a radimo do 18h.

Roditelji mogu biti sigurni da njihovo dete provodi vreme na lep i kvalitetan način, a takođe imaju redovan kontakt sa zaposlenima u vrtiću radi savršenog funkcionisanja i kontrole različitih potreba deteta.

Svaki roditelj u svakom trenutku može dobiti preciznu informaciju o svom detetu i sugerisati u daljem individualnom radu. Na taj način roditelji blisko sarađuju i učestvuju u planovima i razvoju svog deteta koje ono ostvaruje u dečijem kolektivu.

Stručni tim


Ujedinili smo ono što smo izabrali najpozitivnijim iskustvom, pa su naši vaspitači posebni ljudi sa velikim iskustvom u radu sa decom.

Brižljivo odabran tim čine:

kvalifikovani vaspitači
medicinske sestre vaspitači
pedijatrijske sestre
pedagog
logoped
pedijatar
nastavnici...

Želite da preporučite vrtić Vilin vrt i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Vilin vrt

Trenutno nema preporuka za Vilin vrt vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Vilin vrt vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Rakovica - Beograd - ioi.