Vrtić Vrapčić

Vidikovac - Upis uz subvencije grada!

Kreativna kockica Vidikovac

Predškolska ustanova - Subvencije

Šumska bajka

privatni vrtić

Miljakovački vinogradi 17

Rakovica

Predškolsku ustanovu „Šumska bajka“ 

Predškolsku ustanovu „Šumska bajka“ osnovali smo sa ciljem da na JEDINSTVEN način, uz veliku količinu ljubavi, zabave i kreativnosti, vašu decu naučimo i podučimo najvažnijoj životnoj lekciji pred polazak u školu – ljudskim vrednostima, kako bi uvek bila spremna za saradnju, zajedništvo i toleranciju, kako bi znala da su vredna ljudska bića i stekla dovoljno samopouzdanja i samostalnosti, naučila da prepoznaju svoje i tuđe emocije i znala da reaguju u skladu sa njima.

Vođeni smo uverenjem  da svako dete treba da se oseća voljeno i prihvaćeno i  zato pružamo znanje, veštine i bezrezervnu podršku, koji će im biti baza za dalji razvoj FUNKCIONALNOG a ne repetativnog znanja.

Dokazano je da deca koja su emocionalno pismena i znaju da pomognu sebi i drugom u „nevolji“, imaju više upeha u životu u odnosu na one koji ne znaju da prepoznaju svoje i tuđe emocije i da reaguju u skladu sa njima i zbog toga imamo posebno koncipiran program kojim se razvija emocionalna inteligencija kod vaše dece.

Ono što je kod nas jedinstveno je što će vaši klinci i klinceze SVAKODNEVNO BORAVITI U PRIRODI. Boravak u prirodi ima višestruk značaj za vaše mališane i više o tome možete naći u sektoru Ekološki program. Šuma koju ćemo koristiti kao učionicu je Miljakovačka šuma i nalazi se na tri metra od predškolske ustanove „Šumska bajka“.

U novo, moderno doba, deca sve češće kreću u prvi razred osnovne škole sa DISLEKSIJOM i DISGRAFIJOM, sa poremećajem u pažnji i sa pogrešno naučenim držanjem olovke, pogrešnom tehnikom pisanja, koje učiteljice jako teško isprave ili u velikom broju slučajeva, ne isprave. To predstavlja frustraciju za dete (I roditelje) tokom školovanja, što zbog nemogućnosti da drži pravilno olovku što zbog nedostatka koncentracije i poteškoća u učenju i pisanju.

Iz tog razloga smo se odlučili da u predškolskoj ustanovi „Šumska bajka“ posvetimo veliki deo vremena u pripremi za pisanje, u stvaranju dobrih navika kod vaše dece, jačanju koncentracije i samostalnosti, a sve to kroz igru i zabavu. Da bismo bili u tome uspešni, pored Pravilnika o opštim osnovama predškolskog programa, u radu koristimo elemente programa :

U vrtiću „Šumska bajka“ vodimo računa i o učenju engleskog jezika i vaša deca će svakodnevno učiti engleski.

Sportić u našoj sali za fizičko jeste deo svakodnevnog programa, jer znamo koliko je fizički razvoj važan i da on utiče na mentalno zdravlje i opšti psiho-fizički razvoj vašeg deteta.

Želite da preporučite vrtić Šumska bajka i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Šumska bajka

Trenutno nema preporuka za Šumska bajka vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Šumska bajka vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Rakovica - Beograd - ioi.