Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Mega kids 2

privatni vrtić

Surčinska 39b

Ledine, Novi Beograd

MEGA KIDS Vaš vrtić

MEGA KIDS 1 i MEGA KIDS 2 se nalaze na opštini Novi Beograd, naselje Bežanijska Kosa i naselje Ledine. Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, savremeno i bezbedno opremljen. MEGA KIDS poseduje učionice za predškolsko obrazovanje, sobu za igru i dodatne aktivnosti , sobu za odmor, trpezariju i kuhinju kao i toalete prilagođene deci. 
Planom i programom rada obuhvaćen je psiho-fizički razvoj dece, stručan i pažljivo odabran kadar koji se zalaže za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama.
Trudimo se da deca što više borave na svežem vazduhu i da učestvuju u sportskim aktivnostima. Naš cilj je da deci obezbedimo srećno i bezbrižno detinjstvo i da ih pripremimo za dalje školovanje. Želimo da dete postane samostalno , da stekne prve prijatelje, da voli ljude i prirodu. 
Površina našeg vrtića MK1 koji se nalazi na bežaniskoj kosi je 100 m2. Tu se nalaze četiri sobe (jezički centar, soba za igru, soba za spavanje, soba za jaslice), kuhinja, trpezarija, dva kupatila, dve terase, dva hodnika i predsoblje.
Naš prostor je ispunjen smehom, vlada prijatna i topla atmosfera, ѕato dođite da uživamo zajedno u odrastanju.

Prostorije i osoblje


Prostor Mega kids vrtića je ispunjen smehom, vlada prijatna i topla atmosfera, zato dođite da uživamo zajedno u odrastanju. 
Naš tim ljudi su visoko obrazovani stručnjaci u svom poslu, profesionalni, sa višegodisnjim uskustvom. Uvek stoje na raspolaganju deci, individualno ili u grupi.

Slobodno vreme

Pored osnovnih i dodatnih aktivnosti u vidu školica i kreativnih radionica, dete dosta uči kroz slobodnu igru. Razvija maštu i kreativnost. Slobodnu igru ya decu organizujemo na igralištu, parkiću u prirodi i u opremljenim prostorijama za igru u našem vrtiću kako u individualnom tako i u grupnom radu

Želite da preporučite vrtić Mega kids 2 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Mega kids 2

Trenutno nema preporuka za Mega kids 2 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Mega kids 2 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.