Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

5 Plus

privatni vrtić

Bulevar Mihajla Pupina 10a

Novi Beograd

O nama


Predškolska ustanova 5 plus nastala je sa ciljem da se deci pruži srećno detinjstvo i kvalitetno rano obrazovanje koje će kod njih razviti ljubav prema drugovima i drugaricama, ljubav prema učenju, prema okruženju, naučiti ih novim iskustvima, samopoštovanju i samopouzdanju. Da bismo postali bolje društvo potrebno je da radimo iz temelja na tome. Jer, srećna deca odrastaju u srećne ljude koji odgajaju srećnu decu..i tako dalje!

Naše usluge:

– Vaspitno obrazovni rad sa decom do tri godine;
– Vaspitno obrazovni rad sa decom od tri godine do uključenja u pripremni predškolski program;
– Pripremni predškolski program;
– Preventivno zdravstvena zaštita;
– Nega i ishrana dece.

Šta je deci potrebno?

Način na koji se deca igraju, kreću, istražuju i kako se izražavaju kroz različite oblike umetnosti otkriva njihovu individualnost. Zato su nam ponašanje i obrasci mišljenja svakog deteta glavne smernice u načinu interakcije sa njima.

Kako bi deca imala smislena iskustva, ona koja podstiču radost učenja i osećaj da ih razumemo i čujemo, naši zadaci su:

• Da im pružimo odgovarajuće okruženje i priliku da ga istražuju
• Razumemo njihove individualne potrebe
• Da ih podstičemo i sa njima učestvujemo u svakodnevnom životu
• Da olakšamo njihove odnose sa drugom decom kao delom njihove zajednice

Metodologija


Misija Akademije 5 plus, koja je osnivač Predškolske ustanove 5 plus i Škole matematike 2plus2, je da deci između 3. i 10. godine pruži formalno i neformalno obrazovanje metodologijom rada primerenoj načinu na koji deca prirodno uče. Želimo da deci omogućimo sticanje znanja i veština za moderno doba, uz  uvažavanje pravih životnih vrednosti. Jer, šta je informatičar genije bez sposobnosti da se nosi sa usponima i padovima u životu.

Zato se kod nas pod obrazovanjem podrazumeva i intelektualni i emocionalni razvoj. Fokus je na dete u celosti, na njegovu socijalizaciju, autonomiju, koheziju i samopouzdanje.

 

Naša metodologija zasniva se na individualnom pristupu kroz rad u malim grupama od 5. do najviše 8. dece, gde se uvode aktivnosti u uzrasno mešovitim grupama.

PRAKSA „DOBROG“ IGRANJA (Leg godt). Posticanje mašte u slobodnoj igri kroz prilagođeno okruženje, likovnu umetnost, zajedničke aktivnosti dece mešovitih uzrasta, samostalne igre, fizičke prepreke..
RAZVOJ LOGIKE, A NE REPRODUKTIVNO ZNANJE.
ZNAČAJ RANOG RAZVOJA. Učenje tokom ranog detinjstva i celog života.
AKCENAT JE NA STVARANJU, NE NA REZULTATIMA.

Zaposleni


Dete u uzrastu do 7 godine uči po modelu (uzoru). Zato je jako važno ko u tom periodu radi sa vašim detetom. Segment kojem mnogo pažnje posvećujemo je odabir kadra.

Boravak u vrtiću uključuje rad sa vaspitačima i stručnim saradnicima.

ProgramMuzička radionica „Čarobna frula“ sa Kolarčeve zadužbine
Široka muzička edukacija treba da bude dostupna svakom detetu, jer ima pozitivne, merljive i trajne pedagoške i socijalne koristi. Zato smo ove radionice uvrstili u redovni program za svako dete.

Program za razvoj logike „Mali Pitagora“
Program “Mali Pitagora” namenjen je deci uzrasta od 3 do 7 godina i utiče na razvoj logičko-matematičkog mišljenja. Logičko-matematičke igre kod dece razvijaju radoznalost, maštu, fleksibilnost, dovitljivost i upornost, što doprinosi njihovom budućem uspehu u školi i van nje. Profesori i pedagozi Škole matematike 2plus2 jednom nedeljno održavaju nastavu za svu decu uzrasta od 3 do 7 godina.

Zdravlje
– Domaća hrana
– Školica sporta (osnovi atletike, gimnastike, sportova sa loptom, ritmika, korektivne vežbe). U okviru osnovnog paketa profesor fizičkog vaspitanja vodi program školice sporta dva puta nedeljno.
– Pregled pedijatra

Kreativne radionice
Navedene aktivnosti uključene su u osnovni paket usluga. Strani jezik i usluge logopeda organizuju se u skladu sa potrebama dece. 

Engleski

Želite da preporučite vrtić 5 Plus i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić 5 Plus

Trenutno nema preporuka za 5 Plus vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite 5 Plus vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.