Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Čarolija

privatni vrtić

Maršala Tolbuhina 44

Novi Beograd

Malo o vrtiću


Dečiji vrtić Čarolija je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja.

Vrtić je počeo sa radom 2017 godine.

Vrtić Čarolija se nalazi na granici Novog Beograda i Zemuna, u Ulici Maršala Tolbuhina 44 (Goce Delčeva).

Tim vrtića čini visoko stručno osoblje koje veruje u značaj ranog iskustva i snažan potencijal koji svako dete nosi u sebi.

Prostor je opremljen u skladu sa savremenim standardima i uslovima boravka dece predškolskog uzrasta.

Vrtić je namenjen deci uzrasta od 12 meseci do 7 godina.

Prostor vrtića


Vrhunski stručnjaci iz oblasti pedagogije, arhitekture i bezbednosti dizajnirali su i opremili prostor po najvišim standardima tako da u potpunosti bude prilagođen deci predškolskog uzrasta, da podstiče njihovu unutrašnju motivaciju, maštovitost i istraživački duh.

Prostor se nalazi na površini od 412 m2 raspoređenih na jednom nivou i pruža maksimalnu bezbednost sobama opremljenim video nadzorom i ličnim obezbeđenjem 24h. Vrtić Čarolija ima i svoje dvorište, ograđeno i sa travnatom podlogom i prirodnim hladom. Sama pozicija vrtića koji je okružen sa tri parka i jednim sportskim terenom i koji daju mogućnost svakodnevnog boravka u prirodi i sprovođenju aktivnosti iz različitih oblasti vaspitno-obrazovnog rada, u mnogome doprinosi boljem psihofizičkom razvoju dece, raznovrsnosti u radu (motoričke, ekološke, otkrivačke aktivnosti) i zadovoljava potrebe deteta za kretanjem i boravkom na vazduhu.

Blizina pozorišta „Pinokio“, Instituta za Majku i Dete Srbije, Sportskog centra „11. April“, osnovnih i srednjih škola, omogućava nam intenzivnu saradnju sa društvenom sredinom koja je od velike važnosti u pripremi deteta za život u zajednici.

Ishrana dece


Vodeći računa o značaju razvijanja pravilnih navika u ishrani, u saradnji sa našim partnerima LIDO ketering, obezbedili smo da deca dobiju uredne i izbalansirane obroke. Obroci se sastoje od 4 obroka, dva glavna i dve užine (doručak, uzina, ručak, uzina). Pored zadovoljenja nutritivnih potreba dece, obroci su prilika i za učenje o pravilnoj ishrani, zdravim stilovima života i osamostaljivanju.

Upis dece u vrtić Čarolija


Upis dece u predškolsku ustanovu otvoren je tokom cele godine, do popunjavanja smeštajnih kapaciteta.

Dokumenta potrebna za upis:

Popunjen zahtev koji možete preuzeti lično u Vrtiću Čarolija ili sa našeg sajta.

Izvod iz matične knjige rođenih .

Fotokopija lične karte jednog roditelja.

Želite da preporučite vrtić Čarolija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čarolija

Trenutno nema preporuka za Čarolija vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čarolija vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.