Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Čarobno carstvo

privatni vrtić

Stojana Aralice 49

Bežanijska kosa, Novi Beograd

Želite da preporučite vrtić Čarobno carstvo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čarobno carstvo

Dragi roditelji, Vrtic za preporuku,nemojte biti u nedoumici kad je odluka za upis vaseg deteta u ovaj vrtic. Moje dete je od godinu dana sa ovim divnim ljudima sada je predskolac... Kome god da sam pricala sta sve ovi divni ljudi rade za rad mog i ostale dece niko ne veruje da postoji tolika posvecenost,toliki rad i trud,toliko ljubavi i toplini,kreativnosti... Zaista je sve ČAROBNO.... Baskrajno sam zahvalana svima a najvise vlasnici koji deca ne da vole nego obozavaju jel je zaista svima njima kao druga mama....Moja topla preporuka

2018-06-20 Iskrena mama

Preporučite Čarobno carstvo vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.