Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Sovina Kućica

Privatni vrtić

Đorđa Stanojevića 11b/4, zgrada Krin, I sprat

Belville, Novi Beograd

Privatni vrtić Sovina kućica

Vrtić “Sovina kućica” je posebno osmišljen vaspitno-obrazovni koncept i mesto za kreativno učenje i razvoj dece od 1 do 7 godina.

Još od vremena stare Grčke, sova je predstavljala simbol mudrosti, inteligencije, briljantnosti, intuicije, nezavisnosti i snalažljivosti, zato se u obrazovanju njena simbolika blagonaklono prihvata i koristi u najpozitivnijem smislu. Upravo zbog toga, izabrali smo ovaj simbol kao zaštitni znak našeg centra.

Naša “kućica” neodoljivo podseća na porodični dom, po svojoj toplini i ušuškanom ambijentu, ali i stalnom trudu da se svako dete što bolje upozna i razume, u svakom momentu i svakoj situaciji od značaja, jer nam je izuzetno važno da se dete oseća prijatno, sigurno, podržano i prepoznato po svojim individualnim sklonostima, slično kao što se oseća kod kuće. U sigurnom okruženju u kojem se oseća potpuno prihvaćeno i podržano, kao ličnost i kao deo male zajednice dece, dete je slobodno da se razvija na sebi svojstven način, prirodno i kreativno, kao svestrana ličnost i samostalno biće.

Koncept kreativnog odrastanja

Polazimo od toga da svako dete poseduje kreativne potencijale koji dolaze do izražaja u spontanim aktivnostima, kao i da je sposobno da preuzme aktivnu ulogu u oblikovanju sopstvenog razvoja, pod uslovom da odrasta u sredini koja je dovoljno stimulativna, otvorena i podržavajuća za njegov razvoj i učenje. Zato je naša pedagoška misija da obezbedimo takvu sredinu u kojoj će kvalitet života deteta biti na prvom mestu. Sloboda deteta da izrazi sebe, naš je osnovni motiv i vrhovni cilj oko kojeg organizujemo svakodnevne aktivnosti i pedagoške akcije.

Day Care Centar

Naš vrtić funkcioniše po principu porodičnog Day Care Centra, vaspitno-obrazovnog modela koji se u svetu pokazao kao jedan od najfleksibilnijih i najpodsticajnijih oblika rada sa decom ranog uzrasta i kao program podrške porodicama sa malom decom sa izrazito individualnim pristupom. Ono što razlikuje Day Care od standardnog predškolskog modela vaspitno-obrazovnog rada sa decom jeste manja uniformnost u vaspitno-obrazovnom programu, kao i veća fleksibilnost i otvorenost u saradnji sa porodicama, što otvara mogućnost da stručno osoblje u vrtiću svakom detetu pristupi na neposredan i individualan način u atmosferi koja poseduje više “domaći” tj. porodičan kontekst od klasičnog institucionalno organizovanog vaspitanja i obrazovanja.

Želite da preporučite vrtić Sovina Kućica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Sovina Kućica

Trenutno nema preporuka za Sovina Kućica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Sovina Kućica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.