Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Izvrnuta torta

privatni vrtić

Bulevar Milutina Milankovića 108-110

Novi Beograd

Privatna predškolska ustanova „Izvrnuta torta”

nalazi se na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića 108 – 110, u renoviranom prostoru sa izlazom na park. Naš vaspitno – obrazovni tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, svakodnevno vodi računa o bezbednosti, zdravlju, vaspitanju i obrazovanju dece u vrtiću – od jaslenog (10 meseci do 3 godine), preko vrtićkog (od 3 do 6 godina), do predškolskog uzrasta.

Pored osnovnog modela brige o deci i vaspitanja dece u okviru kog primenjujemo NTC metodologiju – specijalizovani program za edukaciju dece, u našem vrtiću na raspolaganju su vam i dodatni sadržaji poput razvojnih sportskih aktivnosti, stranih jezika, specijalizovanih muzičkih, likovnih radionica, obilazaka ustanova od interesa poput muzeja, pozorišta, bisokopa i sl, kao i odlazaka na izlete i rekreativnu nastavu.

„Izvrnuta torta” je vrtić koji podstiče želju za istraživanjem, igrom i učenjem, sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece. Želimo da naša deca kroz igru nauče da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.

Želite da preporučite vrtić Izvrnuta torta i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Izvrnuta torta

Trenutno nema preporuka za Izvrnuta torta vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Izvrnuta torta vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.