Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Adaland

privatni vrtić

Đorđa Stanojevića 9g objekat Ciklama

Belville, Novi Beograd

Privatni vrtić u Belville-u

Predškolska ustanova ADALAND otvorena je u junu 2010.godine. Nalazimo se na Novom Beogradu u novoizgradjenom naselju Belville. Radimo u modernom i funkcionalno opremljenom prostoru, koji od decembra 2011. godine sačinjavaju dva objekta: Jaslice, prostor namenjen deci jaslenog uzrasta, površine 120 m2 Vrtić, prostor namenjen deci vrtićkih grupa, površine od 280 m2.

Prostor je prilagođen deci i u potpunosti zadovoljava potrebe naših polaznika, a na raspolaganju su im i najsavremenija edukativna i didaktička sredstva.

Takođe, mališanima je na raspolaganju igralište naselja Belville kao i sve zelene površine ovog stambeno - poslovnog kompleksa.

Vaspitno – obrazovni rad

Vaspitno – obrazovni rad odvija se kroz individualizovan pristup odrastanju svakog deteta, uz uvažavanje uzrasnih i razvojnih karakteristika, a u toploj i srdačnoj atmosferi koju kreira tim iskusnih vaspitača, medicinskih sestara vaspitača i stručnih saradnika.

Vaspitne grupe u privatnom vrtiću

Vaspitne grupe u predškolskoj ustanovi Adaland formirane su prema uzrastu dece. Sa jedne strane, uvažavajući uzrastne norne, plan I program se realizuje u skladu sa uzrastom, dok se sa druge strane uvažavaju individualne razlike među decom, I aktivnosti se prilagođavaju deci. Na taj način svako dete dobija najviše I napreduje u skladu sa svojim individualnim mogućnostima, okružen svojim vršnjacima.

U okviru Ustanove svaka vaspitna grupa radi u posebno opremljenim sobama u kojima deca provode vreme i gde se realizuje veći deo programskih aktivnosti. Sobe su opremljene nameštajem prilagođenim deci I njiihovim uzrasnim osobenostima, a tematski se dopunjava I menja okruženje u skladu sa interesovanjima I promenama u prirodi.

Želite da preporučite vrtić Adaland i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Adaland

Trenutno nema preporuka za Adaland vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Adaland vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.