Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Alf Kids

privatni vrtić

Gandijeva 144

Novi Beograd

Privatni vrtić Alf Kids

13 godina vrednog rada. Osnovani 2002. godine. Od ove skolske godine u novom, exkluzivnom prostoru od 100 kvm.

Za decu uzrasta od 1 do 6-te godine, ukljucujuci i produzeni boravak za decu predskolskog i nizeskolskog uzrata.

Vrtić u kome deca uz pomoć stručnog osoblja u podsticajnom okruženju razvijaju toleranciju, samostalnost i sposobnost za rad u grupi. Razvijaju osnovne elemente logičkog mišljenja. Bolje upoznaju sebe i sticu jak osećaj samopoštovanja.

Alf Kids s puno pažnje bira sadržaje rada koji su prilagodjeni uzrastu i isplanirani tako da se pravilno smenjuju dinamičke i manje dinamičke aktivnosti. Ceo program je osmišljen tako da podstiče razvoj samostalnosti, socijalizacije (dete treba da nauči da uskladi svoje potrebe s potrebama druge dece, da pokaže poštovanje prema drugima, da se bori za sebe vodeći računa o drugima). Ucimo engleski jezik. Radimo sa logopedom .Treniramo karate. Plesemo, igramo, ucimo, radimo, jedemo dobru hranu, setamo se napolju.

Radno vreme od 07:30 do 17:30

Želite da preporučite vrtić Alf Kids i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Alf Kids

Trenutno nema preporuka za Alf Kids vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Alf Kids vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.