Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Mikolu

privatni vrtić

Bulevar Milutina Milankovica 120a

Novi Beograd

O nama

Predškolska ustanova obavlja delatnost u objektu u sklopu stambene zgrade, provršine 280m2, okruženi smo zelenilom i sportskim terenima što doprinosi prijatnijem radu i boravku dece u našoj predškolskoj ustanovi. Prostor je izuzetno prostran, svetao, prijatan i prilagodjen našoj delatnosti, sastoji se od 6 soba, likovnog ateljea, škole kuvanja, naučno istraživačkog centra, jezičke sobe, prijemne prostorije i sportskog kutka.

U dobro organizovanom i vedrom okruženju usmeravamo aktivnosti na učenje kroz igru, a kompleksnost naših radionica daje mogućnost ispoljavanja individualnih sposobnosti. Posebnu pažnju usmerili smo na fizički razvoj dece, u najranijem uzrastu nisu spremna za bavljenjem ni jednim konkretnim sportom i u skladu sa tim osmislili smo poseban program koji preventivno deluje na jačanje muskulature, pravilan razvoj leđa i stopala a ujedno deca upoznaju različite vrste sportova i stiču sliku koji bi sport bio interesantan za njihovo buduće bavljenje.

Naše snage

Optimalan broj dece u grupi
Rad u grupama mešovitog uzrasta
Ponuda različitih programa i aktivnosti
Podrška detetu i njegovim potencijalima
Otvorenost i spremnost za dalje razvijanje partnerstva sa porodicom i lokalnom zajednicom, timski rad i otvorenosti za permanentno učenje i stručno usavršavanje

Specifičnost ustanove

Polazimo od potreba porodice i razvojnih potreba dece i nastojimo da podržimo porodicu u ostvarivanju roditeljskih funkcija i pružanju optimalnih uslova za pravilan psihofizički razvoj dece. Vaspitne grupe su formirane po principu mešovitih uzrasta, što deci omogućava svakodnevne prilike da ostvaruju bogatiju komunikaciju sa decom starijeg i mladjeg uzrasta.

Naša osnovna specifičnost je radioničarski koncept rada, što znači da dnevne aktivnosti realizujemo na svakodnevnim potrebama dece: mesimo prave kolače, pravimo upotrebne i ukrasne predmete od gline, pravimo zimnicu, sadimo cveće, spremamo prostor u kome boravimo, sečemo, lepimo, pravimo kolaže za opremanje prostora..Nastojimo da detetu omogućimo da dodje do znanja kroz sopstveno iskustvo i istraživanje.

 Trudimo se da sve aktivnosti koje je moguće sprovesti u jednostavnom obliku i prilagodjene svakodnevnom životu realizujemo u vrtiću kroz radionice. Nema gledanja TV-a, muzika je prilagodjena uzrastu dece, isključivo dečija i klasična.

Želite da preporučite vrtić Mikolu i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Mikolu

Trenutno nema preporuka za Mikolu vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Mikolu vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.