Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Korak po korak

privatni vrtić

Palmira Toljatija 68a

Novi Beograd

Privatna predškolska ustanova Korak po korak

Svaki roditelj želi da njegovo dete tokom odrastanja razvije pozitivne osobine ličnosti: samosvesnost, odgovornost, samopoštovanje i poštovanje drugih, jaku volju, smisao za saradnju i da ponese pozitivne uspomene.

Ideja otvaranja Predškolske Ustanove „Korak po korak“ proistekla je iz našeg ličnog iskustva sa decom. Tokom odrastanja, dete prolazi kroz različite razvojne faze koje se formiraju u trajne karakteristike ličnosti. Psihologija detinjstva potvrđuje da je najvažniji period za razvoj stabilne - integrisane ličnosti upravo prvih pet godina života.

Raspored rada u našoj PU je organizovan na sledeći način:

Prostor u PU je prilagođen merilu deteta. Površina od 250 m2 pod objektom koncipirana je da se kroz kornere i kreativne radionice razvija i pozitivno utiče na socijalizaciju i kognitivni razvoj dece, a sve po normativima i standardima koji su opšte prihvaćeni. Prostor je vešto osmišljen da približi detetu osnovne pojmove iz okruženja, bitne za pravilno odrastanje i formiranje ličnosti.

Dvorište zauzima parcelu od 2 ara i osmišljeno je za odvijanje svih aktivnosti dece na otvorenom( sprave, peščanici, travnjaci, voda, likovne radionice...),kao i za povezivanje sa unutašnjim funkcijama – uvlačenje prirode u objekat.

Želite da preporučite vrtić Korak po korak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Korak po korak

Trenutno nema preporuka za Korak po korak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Korak po korak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.