Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Raspevana kuća

privatni vrtić

Dr Ivana Ribara 173

Novi Beograd

Privatni vrtić Raspevana kuća

Raspevana kuća smeštena je na Novom Beogradu, u mirnom delu bloka 45, nadomak reke Save, u prijatnom ambijentu sa prelepom terasom koja vodi u veliko dvorište.

Svakodnevno u Raspevanoj kući uz muziku, igru i smeh, vaši (naši) mali muzičari će odrastati ! Naš stručni tim koji je sastavljen od vaspitača, muzičkih pedagoga – prof. muzike, balerina, prof. engleskog kao i brojnih visokoobrazovanih saradnika pomoći će da to sve sprovedemo u dela za naše mališane ! Posebu pažnju posvećujemo svakodnevnoj komunikaciji sa roditeljima o ponašanju deteta, njegovim aktivnostima i ishrani.

Dnevni boravak

Celodnevni boravak (7-18h) obuhvata: 

Poludnevni boravak (7-12h) obuhvata:

Nakon radnog vremena studio održava individualne časove violine, klavira i solfeđa kao i pripremu za muzičku školu u manjim grupama

Želite da preporučite vrtić Raspevana kuća i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Raspevana kuća

Trenutno nema preporuka za Raspevana kuća vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Raspevana kuća vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.