Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Naša Druga Kućica

privatni vrtić

Antifašističke borbe 23v

Novi Beograd

Privatna predškolska ustanova

Sagledavajući potrebe dece i roditelja, koji sve više vremena provode na poslu, javila se ideja o osnivanju privatnog vrtića u kojem će deca dobiti adekvatnu negu, brigu i vaspitanje do polaska u školu. Naziv vrtića osmislila su deca a naša je želja da se deca u našem vrtiću osećaju kao kod svoje kuće: mirno, ušuškano i voljeno. Grupe broje do 10 mališana, što doprinosi kvalitetu rada s decom. Puno pažnje posvećeno je opremanju objekta,kako njegovog enterijera, tako i nabavljanju didaktičkih sredstava i potrošnog materijala.

Prostor vrtića struktuiran je po centrima interesovanja:

Vrtić je smešten u privatnom stanu nove zgrade, sagrađene 2008.god., čiji je vlasnik osnivač ustanove,tako da deci pruža prvenstveno porodičnu atmosferu. Iza zgrade (ulica je zatvorena za saobraćaj),nalaze se dva igrališta,jedno potpuno novo opremljeno dečjim rekvizitima po najnovijim standardima u kome deca mogu lepo i bezbedno da se igraju.

U sklopu zgrade nalazi se renomirana pedijatrijska ordinacija “Dr Žutić”,sa kojom vrtić ima saradnju u redovnim sistematskim kontrolnim pregledima dece, koja ulaze u cenu boravka deteta u vrtiću.

Posebnu pažnju posvetićemo ishrani dece,jer je ona izuzetno značajna za njihov razvoj. Vrtić je ostvario saradnju sa kompanijom “ Lido ”,koja ima veliko iskustvo u pripremi i distribuciji obroka. Stručan tim dijetetičara i nutricionista svakodnevno sastavlja jelovnike,izlazeći u susret potrebama dece za pravilnom ishranom. Obroci su pakovani u polipropilenske trodelne i dvodelne posude,koje su termootporne,zatvorene šestoslojnom termo folijom i transportuju se specijalnim poliboxevima tako da svako dete dobije tačno planiranu količinu obroka.

Stručni kadar vrtića čine:

Želite da preporučite vrtić Naša Druga Kućica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Naša Druga Kućica

Trenutno nema preporuka za Naša Druga Kućica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Naša Druga Kućica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.