Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Bubamarica

privatni vrtić

Trajka Rajkovica 4

Novi Beograd

Dečija kuća Bubamarica je privatna predškolaska ustanova

... koja uspešno radi od 2011. godine. Sam naziv kuća upućuje na osnovnu ideju u našem radu, a to je da se deca osećaju prijatno baš kao u svom domu. Polazeći od toga da vrtić predstavlja značajan deo najranijeg detinjstva, cilj našeg rada jeste da ga se deca rado sećaju. Želimo da deca budu srećna i zadovoljna i da zajedno gradimo vrtić po meri deteta. Veliki broj zadovoljnih roditelja i dece, pohvale koje primamo, kao i preporuke roditelja drugima, govore nam da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Ujedno, osmeh na licu dece i roditelja je naša najveća nagrada i podstrek za dalje napredovanje.

Starosne grupe

U skladu sa uzrastom, Bubamarci su podeljeni u tri grupe u okviru kojih se ostvaruje glavni program prilagođen svakom uzrastu: jaslena, starija i predškolska.

Jaslena grupa (0-3)

Nega i vaspitni rad sa decom uzrasta do tri godine odvija se prema Pravilniku o opštim osnovama predškolskog programa, Osnovama programa nege i vaspitanja dece uzrasta do tri godine i Predškolskom programu Ustanove.

Starija grupa (3-6)

Vaspitanje i obrazovanje dece uzrasta od 3 godine do polaska u PPP temelji se na Pravilniku o opštim osnovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja i Predškolskom programu Ustanove. Ono je nastavak i dopuna porodičnom vaspitanju i kao takvo je otvoreno za roditelje, njihove uticaje, ideje, potrebe i neposredno učešće.

Predškolska grupa (6-7)

Vaspitno-obrazovni rad u godini pred polazak u školu je deo obaveznog devetogodišnjeg obrazovanja i vaspitanja. Pripremni predškolski program zasniva se na Pravilniku o opštim osnovama predškolskog programa.

Želite da preporučite vrtić Bubamarica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Bubamarica

Trenutno nema preporuka za Bubamarica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Bubamarica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.