Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Pčelice

privatni vrtić

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68

Novi Beograd

PROGRAMI “DEČIJI VRTIĆ PČELICE“

 

Osnovni program rada privatne predškolske ustanove „Dečijeg vrtića Pčelice“ verifikovan od strane Ministarstva Prosvete realizuju vaspitači.

Privatna predškolska ustanova „Dečiji vrtić Pčelice“ realizuje osnovni sistem vaspitanja i obrazovanja što znači da postoji plan i program rada koji služi kao okvir i smer u radu sa decom, ali taj plan i program nije rigidan već u hodu živo prate sposobnosti, potrebe i interesovanja dece. Ovakav koncept rada je vrlo kompleksan i zahtevan i moguće ga je realizovati zahvaljujući malim grupama.

Vaspitno-obrazovni proces se ne odvija samo unutar vrtića već se deca odvode i u kulturne, sportske, proizvodne ustanove da uživo vide kako se dela i stvara.

Oslanjamo se na unutrašnju motivaciju ( radoznalost, ljubav prema istraživanju, igra itd. ) kao osnov učenja. Bitno na je da kod deteta probudimo želju za saznanjem, a ne pamćenje i reprodukovanje. Zadatak našihvaspitača je da motivišu decu, da osluškuju njihova interesovanja i potrebe, da pruže uslove i podsticaje da razviju svoje sposobnosti, da prošire iskustva, izgrade saznanja o sebi, drugima i svetu koji ih okružuje.

 

DODATNI PROGRAMI „DEČIJI VRTIĆ PČELICE“

 

ENGLESKI JEZIK – Deca se upoznaju sa osnovnim engleskim vokabularom kroz živu reč, slike, audiomaterijal, tako da u kombinovanoj edukativno-dramskoj formi bivaju lako zainteresovana za ovladavanje stranim jezikom; časove drži spoljni saradnik vrtića, profesor engleskog jezika i književnosti.

 

BALET – Deca se upoznaju sa osnovama baleta. Upoznaju se sa osnovnim baletskim vežbama u sedećem stavu, na podu i u stojećem stavu; upoznaju se sa prvom i drugom baletskom pozicijom; rade se baletske koreografije na poznatu dečiju muziku; zastupljena je baletska improvizacija gde deca sama spajaju pokret i muziku.

 

TAEKWONDO – ( Taekwondo klub „Galeb“ ) – Taekwondo je dinamičan borilački, olimpijski sport i drevna veština poreklom sa Dalekog istoka. Krasi ga izuzetna nožna i ručna tehnika, brzina i elegancija. Jača duh, poravlja koordinaciju pokreta i koncentraciju. Utiče na pravilno držanje tela, oblikuje mišiće, razvija borbenost, ali i solidarnost i prijateljstvo, kao i poštovanje protivnika.

 

PLES – Plesni klub „Vračar“ – ples poboljšava komunikaciju među decom, stvara osećej opuštenosti i dobrog raspoloženja, razvija timski duh, jača samopouzdanje, unapređuje fizički, mentalni i emocionalni razvoj dece, podstiče razvoj motornih veština, budi osećej za lepo. Angažovanjem cele muskulature tela postiže se bolji tonus mišića i poboljšava cirkulacija.

Želite da preporučite vrtić Pčelice i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Pčelice

Trenutno nema preporuka za Pčelice vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Pčelice vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.