Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Žan Žak

privatni vrtić

Bul.Zorana Đinđića 6a, stan br.2

Novi Beograd

Gde je Žan Žak

Rastemo u okolini Sava Centra, u Bulevaru Zorana Đinđića 6a, na prvom spratu u stanu od 140 m2, koji smo pažljivo opremali po brojnim dečjim predlozima, brinući o bezbednosti, estetici i prijatnoj atmosferi. Naš prostor liči na porodični dom, pa se naša deca u njemu prijatno i sigurno osećaju. Svetao je i prostran, ispunjen zanimljivim igračkama pomoću kojih saznajemo i igramo se. Na velikoj terasi igramo košarku i fudbal, pravimo kućice za lutke, a kada padne sneg i Sneška Belića. Kada su dani topli napolju i ručamo, slikamo i stvaramo. U okolini imamo nekoliko lepih parkova, školu, pijacu… gde nas često možete videti u šetnji.

Kreatori

Rad sa decom i rad na pronalaženju najboljih načina da detinjstvo bude što zanimljivije i punije, sigurnije i toplije, stabilna podrška za dalji život i napredak, oduvek je bio moj cilj.
Završila sam Filozofski fakultet u Beogradu, odsek Pedagogija. Iako sam naučila i istražila dosta zanimljivih stvari tokom studiranja, dve godine edukacije iz Geštalt psihoterapije, dodatno su mi pomogle da što potpunije doživim svako dete, njegove potrebe i mogućnosti. Volim da provodim vreme sa decom, da se prilagodim njihovoj energiji i da podstičem iskonska osećanja u sebi- poštovanje, ljubav, razumevanje i podršku.

O Žan Žaku

Kada smo promućkali stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije i iskustvo u radu u školskim i vanškolskim institucijama, sa snažnim osećajem da je jednostavno voleti, poštovati i razumeti dete, biti mu stalna podrška i sigurnost, nastao je Žan Žak – centar za edukaciju, sport i umetnost, za decu od 3 do 7 godina.
Period od rođenja deteta do polaska u školu, najburniji je period razvoja koji pruža mogućnost da se vaspitnim procesom aktualizuju psihofizički potencijali deteta, prošire iskustva, stvore uslovi za izgrađivanje svih svojstava ličnosti. Zato je osnovna misija našeg tima osnažiti dete za sve uslove i okolonosti.

Zašto Žan Žak

Žan Žak, po kom smo dobili ime, prezivao se Ruso. Osim filozofskih i književnih dostignuća, ostavio je trag u pedagogiji. Njegov pedagoški koncept predstavljao je temelj mnogim pedagozima. Skoro sva njegova dela prevedena su na srpski jezik i nalaze se u našoj biblioteci, a njegovo glavno pedagoško delo „Emil ili o vaspitanju“, označilo je početak nove etape u razvoju pedagoške misli. Bio je duhovni pokretač Francuske revolucije, ali i direkti pokretač ravolucije u vaspitanju, time što je dete stavio u centar vaspitnih nastojanja. Njegov stav je da je ljudska priroda dobra, da je sve što je stvorila priroda ispravno, savršeno i pravedno.

Želite da preporučite vrtić Žan Žak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Žan Žak

Trenutno nema preporuka za Žan Žak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Žan Žak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.