Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Kuća Mašte 2

privatni vrtić

Generala Mihajla Nedeljkovića 153b

Bežanijska Kosa, Novi Beograd

Privatni vrtić sa dvorištem

Nalazimo se na Bežanijskoj kosi u dve prelepe kuće sa dvorištem za igru. Želimo da naš vrtić bude najvažniji deo vaspitanja vaše dece, prvo maštanje koje se pamti i voli, da stasaju u savremene princeze i prinčeve, da kroz igru odrastaju i uče.

Program rada sastavljen je u saradnji sa vaspitačima i pedagozima, na osnovu smernica koje preporučuju NTC SISTEM UČENJA ,Ministarstvo prosvete Srbije, Montesori škola i deklaracija UN-a, kojima kroz brojne aktivnosti i radionice pozitivno podstičemo razvoj dečije kreativnosti i intelekta.

Jasle

U sklopu predškolske ustanove Kuća mašte postoje tri jaslene mešovite grupe. Grupe su male, jer naš cilj je da svako dete dobije dovoljno pažnje. Nega i vaspitanje dece u jaslenim grupama je poverena medicinskim sestrama – vaspitačima koje imaju dugogodišnje iskustvo.

Deca od 3,5 do 5 godina

Plan i program rada sa decom na ovom uzratu je u našoj ustanovi kao bazu postavio NTCsistem učenja.Osnova ovako koncipiranog programa jeste da se pravilnim odabirom aktivnosti,igara i materijala podstiče intelektualni razvoj deteta.

Pripremni predškolski program

PU Kuća Mašte je od 2010. godine verifkovana ustanova od strane Ministarstva prosvete za sprovođenje pripremnog predškolskog programa, koji je deo devetogodišnjeg obaveznog vaspitanja i obrazovanja dece u Republici Srbiji.
Pripremanje deteta za polazak u školu predstavlja neposredni cilj PPP i ostvaruje se kroz godišnji Plan i program ustanove.

 

Želite da preporučite vrtić Kuća Mašte 2 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Kuća Mašte 2

Vaspitači izuzetno stručni i uvek sa osmehom... Deca imaju fantastične uslove za druženje i učenje, hrana je fenomenalna... Sve pohvale i preporuka roditeljima ako žele da im dete bude bezbedno i srećno, a da pri tom nauči mnogo toga novog na zanimljiv način... Srećni smo što postojite... Samo tako nastavite

2018-06-20 Zorica Tairovski

Preporučite Kuća Mašte 2 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.