Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Step by Step

privatni vrtić

Bulevar Zorana Đinđića 87, sprat 1

Novi Beograd

Ko smo mi

Step by Step je vrtić na engleskom za decu uzrasta od 1-7 godina. Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
 
U vrtiću Step by Step komunikacija se vrši na engleskom jeziku. Naš program je namenjen svoj deci, bez obzira na to da li imaju neko predznanje engleskog jezika. Kada dete krene u vrtić, vaspitačice se brinu o tome da polako i postepeno uključe dete u komunikaciju na engleskom kao i u sve aktivnosti u vrtiću.
 
Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu. Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik.

Učenje enlgeskog se kod nas odvija spontano, a još jedna prednost našeg programa je pristup  prema učenju i vaspitanju dece.

Deca najbolje uče kroz istraživanje i igru. Mi u Step by Step-u razumemo da je ovaj period u odrastanju veoma važan za budućnost deteta.
 

Step by Step pristup zasniva se na aktivnom učenju koje je fokusirano na individualne mogućnosti, zanimanja i način učenja svakog deteta. Naš program spaja teoriju  i praksu na način koji je blizak detetu. Deca uče u okruženju koje je puno podrške, strpljenja i topline i inspiriše ih da budu radoznali i da istražuju. Nasi vaspitači organizuju aktivnosti prema individualnim potrebama i načinu učenja svakog deteta, zbog čega insistiramo na radu u malim grupama.

 Svrha nas kao vaspitača i učitelja jeste da učenje pretvorimo u igru i istraživanje – da upućujemo i podržavamo decu u njihovom socijalnom, emotivnom, fizičkom i kreativnom razvoju.

Naša želja i motivacija je da su svi naši roditelji/staratelji ne samo sigurni u negu koju pružamo njihovom detetu, već i ponosni da su deo zajednice gde su deca i porodica na prvom mestu.

Vrednosti i ciljevi

Vrednosti su više od lepih reči. Naše vrednosti su osnova svega što jesmo – kao ljudi i kao vaspitna ustanova. U svemu što radimo uvek se zapitamo – da li je to u skladu sa našim vrednostima?
 
Poštovanje: Poštujemo sebe i druge kao jedinstvene osobe sa specijalnim talentima i veštinama.
Predanost: Predani smo u ispunjavanju naših ciljeva i uvek održavamo naša obećanja
Integritet: Verujemo da je integritet suština svih trajnih veza i ulaganja
Timski rad: Mi radimo zajedno, kao tim, da postignemo ono sto je važno
Odgovornost: Ponosni smo i stojimo iza svega što radimo
 
Naši ciljevi

da omogućimo deci bogat i raznovrstan program i upoznamo ih sa svetom u kojem živimo, putem naših raznovrsnih tema, kao i osnovnih oblasti učenja, a to su matematika, jezik i književnost, umetnost i stvaralaštvo, muzika i gluma, ples i pokret, sport i timski duh.
da pomognemo deci da otkriju i neguju svoje jedinstvene talente i mogućnosti
da pružimo deci priliku da vežbaju razne veštine i strategije, da efektivno rešavaju izazove sa kojima će se susretati u budućnosti
da pomognemo deci da prepoznaju i razumeju svoje vrednosti i kako da ih koriste u životu u rasuđivanju i donošenju odluka
da omogućimo deci da budu zadovoljni, samouvereni i produktivni članovi društva

Želite da preporučite vrtić Step by Step i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Step by Step

Trenutno nema preporuka za Step by Step vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Step by Step vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.