Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

LOLY

privatni vrtić

Bežanijskih Ilegalaca 38

Bežanijska kosa, Novi Beograd

Dobrodošli u Loly privatni vrtić

Mi smo dečji vrtić u kome će svako dete u interakciji sa drugima graditi sebe kao samostalnu, kreativnu i zadovoljnu ličnost i u kome i dete i roditelj i vaspitač ostvaruju pun potencijal.

Dnevni obroci

Adekvatan odabir namirnica i kvalitetno izbalansiran unos svih dnevnih energetskih potreba važan je preduslov za pravilan rast, razvoj, očuvanje i unapređivanje zdravlja dece predškolskog uzrasta. Pored tradicionalnih jela, deci nudimo i upoznavanje drugih kultura, kako kroz aktivnosti tako i kroz specifične specijalitete iz svetskih kuhinja.

Posebni kursevi

Vratimo se pravim vrednostima, vratimo se onom unutrašnjem i važnom JA! Uz pomoć sertifikovanih reiki i NLP učitelja pomažemo malim ljudima da postanu velike ličnosti.

Prevoz

Izlazeći u susret našim porodicama, njihovim specifičnim zahtevima i potrebama, nudimo i bezbedan prevoz dece u jednom ili oba pravca (kuća-loly-kuća), po potrebi ili svakodnevno.

Dramski studio 

Osposobiti dete da bude samouvereno i slobodno da izrazi svoje emocije i stavove je veliki i važan zadatak. Kvalifikovani predavači sa dugogodišnjim iskustvom iz studija glume Charlie pomoći će da iz LOLY-ja izađu sposobni, samouvereni i spremni mali ljudi.

Strani jezici

Učeći strane jezike otvaramo mogućnost da upoznamo, zavolimo i poštujemo svoj maternji jezik. Sertifikovani programi, školovan kadar, iskustvo i ljubav prema pozivu, naše saradnike čine jedinstvenim i značajnim u našem sistemu.

Kvalifikovani kadar

LOLY tim čine kvalifikovani, visokoškolovani, sertifikovani i pre svega ljudi puni ljubavi, razumevanja i želje za rad sa našom decom.

Želite da preporučite vrtić LOLY i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić LOLY

Trenutno nema preporuka za LOLY vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite LOLY vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.