Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Baštica

Predškolska ustanova

Kapetana Popovića 17

Banovo Brdo, Čukarica

Predškolska ustanova ,,Baštica”

Predškolska ustanova ,,Baštica” je bezbedno, privlačno i prijatno mesto u kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale. Imamo divno veliko dvorište u kome će se deca svakako osećati kao da su u prirodi.

Vi imate cvet – mi imamo bašticu u kojoj će vaš cvet da poraste

Pozivamo vas da svratite i pogledate naše bajkovito dvorište koje je dobilo prestižnu nagradu za najlepše dvorište na Čukarici.

Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno, sigurno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru i da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu naših vaspitača, njihovom neprestanom usavršavanju, kao i aktivnoj saradnji sa roditeljima, uvereni smo da će boravak vašeg deteta u ,,Baštici” biti vaše i naše veliko zadovoljstvo!

Jaslice

Program nege i vaspitanja za decu uzrasta od 1 do 3 godine realizujemo kroz stvaranje povoljne vaspitne sredine u kojoj će deca sticati iskustva, otkrivati sebe i svoju okolinu i biti aktivna u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima.

Vrtić

Naš program vaspitno-obrazovnog rada za decu uzrasta od 3 do 6 godina specifičan je po tome što ga razvijamo zajedno sa decom, uz uvažavanje njihovih razvojnih, kulturoloških i jezičkih razlika.
Stvaramo okruženje u kojem su deca slobodna da istražuju svet oko sebe i stiču osnovna znanja.

Predškolski pripremni program

Predškolski pripremni program predstavlja početni nivo obaveznog osnovnog obrazovanja i vaspitanja dece. U okviru programa pripreme za polazak u školu, deca se upoznaju sa aktivnostima i sadržajima iz oblasti matematike, vežbaju grafomotoriku i pripremaju se za početno čitanje i pisanje.

Savetovalište

Naša ,,Baštica” pruža mogućnost da roditelji sa nama podele brige i pitanja o roditeljstvu, da zajedničkim snagama dođemo do rešenja. Smatramo da usaglašavanje postupaka predškolske ustanove i porodice doprinosi razvijanju partnerskog odnosa između roditelja i vaspitača. Upravo zbog toga savetovalište pruža podršku porodici u ostvarenju i unapređenju njene vaspitne funkcije, ali i porodičnih odnosa.

Želite da preporučite vrtić Baštica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Baštica

Predivno dvorište, lep i čist prostor.... preporučujem.

2017-10-05 Dejan

Preporučite Baštica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.