Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Vita

privatni vrtić

Udbinska 7

Banovo brdo, Čukarica

O nama

Vrtić je mesto u kom dete treba da se oseća srećno, mesto gde se uvažavaju njegove potrebe i gde se dete oseća sigurno i voljeno. U vrtiću "Vita" polazimo od individualnih karakteristika svakog deteta, pratimo i usmeravamo njegov rast i razvoj. Dete posmatramo kao aktivnog učesnika u procesu vaspitanja i obrazovanja. Bitno nam je mišljenje deteta i zajedno uz konsultaciju dece strukturiramo sredinu, odabir materijala i sredstava za rad, kao i planiranje vaspitno obrazovnog rada.

 U vrtiću "Vita" postoji soba koja je opremljena ručno izrađenim igračkama po uzoru na Montesori materijale kao i soba koja poseduje senzorne stolove. Prateći inovacije u svetu vaspitanja i obrazovanja senzorni stolovi omogućavaju deci da podstiču kognitivni razvoj na netradicionalan način. Dete treba da raste u okruženju koje ga podstiče na istraživanje i eksperimentisanje.

Tim vrtića "Vita" čini stručni tim diplomiranih vaspitača i medicinskih sestara-vaspitača. 

Raspored aktivnosti u toku dana je fleksibilan, prilagođen karakteristikama uzrasta i potrebama dece, tako da se deci svih uzrasta obezbeđuju optimalni uslovi za boravak, ishranu, odmor, boravak napolju i vaspitno-obrazovne aktivnosti.

 Pored procesa vaspitanja, smatramo da je na ovom uzrastu važno očuvanje zdravlja, preventivna zdravstvena zaštita, održavanje higijene, zadovoljavanjem potrebe za snom, ishranom i boravak na vazduhu. 

U vrtiću "Vita" ostvaruje se vaspitno obrazovni rad sa decom od jedne do tri godine, od tri do uključenja u pripremni predškolski program i pripremni predškolski program.

Želite da preporučite vrtić Vita i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Vita

Ako volite svoje dete, ako zelite da zavoli vrtic, ako zelite da dosta nauci, ako zelite da se vase dete oseca kao da je kod kuce, ako zelite da bude srecno,....... onda ga upisite u vrtic "VITA". Ovo je iskustvo Ogojeve bake.

2017-11-29 Dobra Pongrac

Preporučite Vita vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.