Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Mudrica i dobrica

privatni vrtić

Beogradska 325

Sremčica, Čukarica

Subvencija u Predškolskoj ustanovi Mudrica i Dobrica

Od 01.09.2015-te godine počinje primena odluke o nadoknadi troškova za boravak dece u privatnim vrtićima!!! Skupština Grada Beograda je donela odluku o pravu na nadoknadu dela troškova boravka dece u privatnim predškolskim ustanovama sa verifikacijom Ministarstva Prosvete RS. Odluka je objavljena u Službenom listu Grada Beograda broj 2/2015. Informacije o načinu primene ove odluke i o uslovima za dobijanje subvecije možete dobiti od odgovornog lica PU Mudrica i Dobrica.

Akreditovan privatni vrtić

Predškolska ustanova i jasle Mudrica i Dobrica osnovana je 2010. godine. Ministarstvo prosvete nam je dalo dozvolu za rad (Licenca broj 022-05-59/2010-07/1 ) koja potvrđuje da su u našoj ustanovi deca bezbedna u svakom pogledu, da sa njima rade odabrane osobe, da je ono što uče baš kako treba da bude, to jest u skladu sa Opštim osnovama zakona o predškolskom obrazovanju i vaspitanju.

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama, i u svetu odraslih postižu više od ostalih.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima naš vrtić je postao omiljeno mesto velikog broja zadovoljnih mališana.

Misija našeg vrtića je da optimizmom, entuzijazmom i pozitivnom energijom nastavimo da se usavršavamo i pratimo nove trendove, osvajamo nove ciljeve i budemo još bolji.

Najveći elan i enrgiju za uspeh daju nam korisnici naših usluga, naši srećni mališani, koji iz dana u dan izrastaju u zdravu, sigurnu i lepo vaspitanu decu.

Želite da preporučite vrtić Mudrica i dobrica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Mudrica i dobrica

Trenutno nema preporuka za Mudrica i dobrica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Mudrica i dobrica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.