Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Čili Vili

privatni vrtić

Beogradskog bataljona 39g

Banovo brdo, Čukarica

Privatna predškolska ustanova - Čili Vili

Dobro organizovan i osmišljen vrtić je inspirativna sredina za učenje, razvoj i napredovanje svakog deteta. Vešto uklopljena grupa vršnjaka i mudar vaspitač čine okruženje koje detetu omogućava da na spontan i prirodan način otkrije i razvija svoje potencijale, i to na svoj način i u sopstvenom tempu.

Rana iskustva imaju presudan uticaj na formiranje dečjih navika i odnosa prema učenju, formiranju stavova, na njihov odnos prema drugima, kao i na njihovo buduće uklapanje u društvo. Uloga nas odraslih, vaspitača i roditelja, ljudi koji se brinu o detetu, je da organizujemo stimulativno okruženje za dečju igru, da ohrabrujemo samostalno istraživanje, eksperimentisanje, zaključivanje, kreiranje... U stvaralačkoj i podsticajnoj atmosferi učenje kroz igru predstavlja zadovoljstvo samostalnog otkrivanja i zaključivanja.

U vrtiću dete ima priliku da uvežbava i isprobava svoje veštine, znanja, sposobnosti i da svoje saznajne, psihološke i socijalizacijske faze prolazi na adekvatan način.

Plan i program vrtića

Plan i program vaspitanja i obrazovanja dece u našem vrtiću autorsko je delo osnivača i tima vaspitača i saradnika vrtića. Odobren je i praćen od strane Ministarstva Prosvete.

Naš prvenstveni cilj je da kod deteta razvijemo samostalnost, i to u svakodnevnom funkcionisanju, biranju igara i aktivnosti, a naročito u učenju, sticanju znanja i formiranju stavova.

To se postiže kroz niz radionica u kojima su deca podsticana na samostalno osmišljavanje i razvijanje teme, kao i samostalno donošenje zaključaka. Svaki originalan odgovor je tačan odgovor! Dakle, deca su ravnopravni učesnici i kreatori celokupnog procesa učenja. Insistiramo na stvaralaštvu, kreativnosti, eksperimentisanju, kao načinima na koje se dolazi do saznanja.

Želite da preporučite vrtić Čili Vili i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čili Vili

Trenutno nema preporuka za Čili Vili vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čili Vili vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.