Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Čarobni kutak

privatni vrtić

Kosmajska 25

Žarkovo, Čukarica

“Čarobni kutak” je verifikovana predškolska ustanova

Vrtić koji je zamišljen kao mesto gde će sva deca rado dolaziti i zajedno sa svojim vršnjacima učiti, rasti, igrati se… Počeli smo sa radom u martu 2006. sa velikim ambicijama i ozbiljnim planovima da zajedno sa saradnicima obezbedimo najviši nivo vaspitanja, brige i nege za svako dete.

Svakog radnog dana od 7 do 18 časova u vrtiću su organizovane razne aktivnosti koje podstiču kreativnost, pravilan i zdrav razvoj, te otkrivanje talenata dece od 1 do 7 godina. To podrazumeva stvaralačke i psihološke radionice, školu glume, engleskog jezika, zatim ritmiku, dramske radionice, sportske aktivnosti, kao i usluge pedijatra, psihologa, pedagoga, logopeda, stomatologa… U dodatne aktivnosti spadaju izleti, posete zoološkom vrtu, pozorištima i bioskopima.

Poseban kvalitet predstavlja rad u malim grupama i poseban pristup svakom detetu. Program vaspitno – obrazovnog rada našeg vrtića odobren je od strane Ministarstva prosvete. Prema želji roditelja organizujemo celodnevni ili poludnevni boravak tokom kojeg obezbeđujemo doručak, ručak i dve užine. Naravno, posle ručka je vreme za spavanje ili druge aktivnosti.

Subvencija za vrtić

Nije potrebno da čekate konkurs da biste upisali dete u “Čarobni kutak” uz subvenciju Grada Beograda. Ovim putem Vas obaveštavamo o postupku ostvarivanja prava na mesečnu naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi (SUBVENCIJA)

Potrebno je dostaviti:

Mi ćemo za Vas popuniti ZAHTEV za ostvarivanje prava na naknadu ukupnih troškova boravka u predškolskoj ustanovi koji će potpisati roditelj koji je naveden na odbijenici i predati u Gradski sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu.

Želite da preporučite vrtić Čarobni kutak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čarobni kutak

Dete je jako bilo vezano za mene i mislila sam da se odvajanje proci jako tesko i za mene i za njega. Strpljenje, strpljenje i ustupci sa njihove strane, a sa moje da ih slusam i da radim kako kazu. Prosli smo glatko, bez suza, duze je trajalo, ali je David tamo na posletku ostajao svojevoljno i uzivao je. Dakle, hvala im za beskrajno strpljenje i bezbolno privikavanje. Sve im je ostalo takodje na mestu i higijena i vaspitaci i uslovi, sve preporuke.

2018-07-31 Marijana

Preporučite Čarobni kutak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.