Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Pametni patuljak

Predškolska ustanova

Arčibalda Rajsa 16

Filmski grad, Čukarica

Privatni vrtić rubu Košutnjačke šume

Rastemo i družimo se sa našim patuljcima od 2007. godine. Nalazimo se na rubu Košutnjačke šume u prostranoj i funkcionalno uređenoj kući, sa izdvojenim prostorijama za učenje, odmor, zabavu i dvorištem oplemenjenim zelenilom i sadržajem za igru. Sa nama rastu i uče mališani od prvih koraka do 7 godine. Grupe su male što vaspitačima omogućuje da se u potpunosti posvete svakom detetu.

Grupe su podeljene po uzrastu:

Upis u vrtić

Upis je moguć u svakom trenutku ukoliko postoji slobodno mesto u grupi.

Dnevni boravak

Naša ustanova nudi usluge boravka za školarce, poludnevnog i celodnevnog boravka. Poludnevni boravak obuhvata period od 06:30 do 13:00 časova dok je celodnevni boravak od 06:30 do 18:00 časova.

Želite da preporučite vrtić Pametni patuljak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Pametni patuljak

Trenutno nema preporuka za Pametni patuljak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Pametni patuljak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.