Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Panda 2

privatni vrtić

Prve brazde 4

Sremčica, Čukarica

Privatni vrtić Panda 2

Nalazimo se na obodu lipovičke šume,u predivnom i mirnom okruženju u kojem deca, uživajući, uče ono što žive. Nekada porodična kuća pretvorena je u pravo malo dečije carstvo sa velikim prostranim dvorištem koje im omogućava nesmetano kretanje i igru tokom čitavog dana.

Naš vrtić može da se pohvali jedinstvenom metodom rada koja je zastupljena tokom čitave godine a odnosi se na rano podsticanje dečijeg mišljenja i sveobuhvatno primenjljivo-funkcionalno znanje. Koristeći prirodne resurse i blizinu šume, u svakodnevnim šetnjama i igri na svežem vazduhu, deca kroz razlicite oblike aktivnosti uče, razmanjuju informacije, zaključuju i stiču naj ranija saznanja o svetu,pojavama i odnosima u njima samima i svom okruženju.

Svi zaposleni su stručni i obučeni u radu sa decom i sa višegodišnjim iskustvo. Atmosfera koju negujemo“kao kod kuće“ deci pruža maksimalnu sigurnost i gradi poverenje zaposlenih i mališana koji provode veći deo vremena sa svojim vaspitačima. Prednost ovako upostavljenim standardima i programu jeste široka mogućnost primene u predškolskom uzrastu (2-7 godina) i stimulacija razvoja intelektualnih potencijala svakog deteta. Mozak deteta se do pete godine razvija preko 50%, dovoljan je razlog da se sa primenom NTC programa otpočne u što ranijem uzrastu.

U vrtiću „PANDA“ se maksimalno podstiče razvoj biološkog potencijala svakog od nijh koji se usklađuje u odnosu na samo dete,njegovu uzrasnu dob,fizičke sposobnosti,i logičko-jezičke razvijenosti. Pravilno vaspitanje dece sastoji se u tome da se iz svakog od njih izvuče ono što je najbolje. 

Želite da preporučite vrtić Panda 2 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Panda 2

Trenutno nema preporuka za Panda 2 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Panda 2 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.