Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Bubamara

Predškolska ustanova

Letnička 32

Sremčica, Čukarica

Vrtić - privatna predškolska ustanova „Bubamara“

... se nalazi u naselju Sremčica, Beograd. Na istoj lokaciji i u istom objektu postojala je dečija igraonica-vrtić „Bubamara“ osnovana 2005.godine, a 2016.godine postaje akreditovana predškolska ustanova „Bubamara“ po rešenju Ministarstva prosvete. Predškolska ustanova-vrtić „Bubamara“ ima površinu od 70m2 zatvorenog prostora i 400m2 otvorenog prostora koje čini uređeno dvorište prilagođeno potrebama dece.

Vrtić Bubamara radi tokom cele godine. Vrtić Bubamara se nalazi u naseljenom delu Sremčice. Sam objekat vrtića Bubamara u Sremčici se nalazi na kraju slepe ulice tako da su isključeni buka i zagušljivost od saobraćaja, a omogućen je miran ambijent za dečiji boravak, aktivnosti i odmor. Objekat vrtića Bubamara se sastoji od dve glavne prostorije za boravak dece u prizemlju sa pomoćnim i sanitarnim prostorijama.

Akreditovan vrtić - Subvencije grada

Zahvaljujući akreditaciji Ministarstva prosvete u mogućnosti smo da primimo decu čiji će boravak biti pokriven subvencijom grada Beograda.

Vrtić za decu do 3 godine

Negu i vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta do 3 godine sprovode medicinske sestre-vaspitači i vaspitačice, polazeći od Pravilnika o opštim osnovama predškolskog programa za uzraste do 3 godine...

Vrtić za decu od 3 godine do polaska u školu

Normativni okvir programa rada sa decom uzrasta od 3 do 7 godina čine Opšte osnove predškolskog programa-Osnove predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece od 3 godine do uključenja u program pripreme za školu...

Želite da preporučite vrtić Bubamara i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Bubamara

Trenutno nema preporuka za Bubamara vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Bubamara vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.