Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Plavi Maslačak

privatni vrtić

Rajka Ružića 45

Žarkovo, Čukarica

Plavi Maslačak - Privatna predškolska ustanova

U svom kratkom radu sa srednjoškolcima kao profesor matematike, uočila sam drastične razlike, među učenicima, kako u sposobnosti usvoje gradivo tako i da vrednosno sistematizuju informacije iz sveta oko njih. Ove razlike, koje se ne mogu pripisati genetskim nasleđem dece već pre njihovim ranim razvojem, su me motivisale na analizu „uzroka i posledica“ vaspitanja dece najmlađeg uzrasta.

Dalje edukovanje u domenu Montesori vaspitanja, mi je pomoglo da shvatim važnost pravilnog rada sa decom te da uživam u odrastanju moje sada 4 godišnje ćerke. Uživajući u otkrivanju predivnog sveta dečijeg odrastanja, rešila sam da stvorim mesto u kome deca izrastaju u sjajne ljude. Tako je nastao „Plavi Maslačak“.

Okružujući se pre svega divnom decom, dobrim i iskusnim saradnicima, kao i roditeljima svesnih važnosti pravilnog zajedničkog rada na razvoju dece stvorili smo sredinu u kojoj odrastanje predstavlja uživanje i igru. Kombinovanjem kreativnih igara, vežbi za razvoj fine motorike i drugih aktivnosti, verujem da smo stvorili jedinstven program koji pomaže vašem detetu da bude samostalno, veselo i kreativno.

Korak po korak, „Plavi Maslačak“ raste sa svojom decom – pridružite nam se na ovom putovanju.

Nada Petković

Osnivač programa

Želite da preporučite vrtić Plavi Maslačak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Plavi Maslačak

Trenutno nema preporuka za Plavi Maslačak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Plavi Maslačak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.