Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Veselo dvorištance

privatni vrtić

Blagoja Parovića 117a

Banovo brdo, Čukarica

Privatni vrtić Veselo dvorištance

U vrtiću Veselo dvorištance upis dece se vrši tokom cele godine (do popunjenosti kapaciteta). Od oktobra 2015. za upis u našu ustanovu možete koristiti subvencije Grada Beograda.

Ukoliko ste zainteresovani, potrebno je da se dogovorimo oko početka adaptacije deteta. Da bi vaše dete prihvatilo ambijent vrtića Dvorištance, da bi osećalo potrebnu sigurnost, u proces adaptacije morate biti uključeni i Vi. Cilj nam je uspešno odvajanje deteta od roditelja.

Period adaptacije

Upoznaćemo vas sa programom rada i redosledom aktivnosti, a Vi nas sa navikama vašeg deteta. Kroz igru će vaspitači pokušati da uspotave što bolju komunikaciju sa Vašim detetom, da saznaju koje su mu aktivnosti posebno zanimljive i omogućiti detetu da upozna prostor vrtića.

Zadatak vaspitača pri adaptaciji deteta je da:

Zašto je dobro da dete ide u vrtić Dete uči da prepozna svoje potrebe. Uči da sačeka svoj red. Uči da deli igračke. Dete razvija tolerantnost i empatiju prema drugoj deci. Uči da poštuje različitost. Uči od druge dece. - Preporuke roditeljima * Polazak deteta u vrtić treba da bude normalna stvar u odrastanju deteta. Ne opterećujte ga pitanjima i objašnjenjima vezanim za vrtić. * Ne pretite vrtićem: ,,Moraćeš da slušaš...'', ,,Moraćeš da jedeš...'', jer tako unapred razvija odbojnost prema vrtiću. * Ne pokazujte strah ili uznemirenost pri dolasku u vrtić, ali ni preteranu radost. * Kada se opraštate od deteta, ne odugovlačite, samo ćete uznemiriti dete. * Recite detetu gde ćete biti i da dolazite po njega kada završite sa poslom. * Kada dođete po dete ne postavljajte mu pitanja čim ga vidite: ,,Šta ste radili?''. Dete će samo sponatano ispričati (od vaspitača ćete dobiti povratnu informaciju). * U početku u vrtić dete dovodite Vi, kasnije kada se adaptira mogu i bake i deke (dete treba da zna ko će ga dovoditi u vrtić i dolaziti po njega). * Budite tačni kada dolazite po dete, dođite u dogovoreno vreme.

NAJBOLJE ĆETE NAS UPOZNATI AKO NAS POSETITE. DOBRO DOŠLI!

Želite da preporučite vrtić Veselo dvorištance i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Veselo dvorištance

Trenutno nema preporuka za Veselo dvorištance vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Veselo dvorištance vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.