Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Prozorčić

privatni vrtić

Beogradskog bataljona 47

Diplomatsko naselje, Banovo brdo, Čukarica

Privatni vrtić Prozorčić

se nalazi u renoviranoj kući, kao iz bajke, sa dva prostrana dvorišta u mirnom delu grada, bez buke saobraćaja, u hladu drveća nalazi se Prozorčić oaza radosti, kreativnosti i igre. Posetite nas!

Zašto odabrati nas?

Izbori koje pravimo u životu, odluke koje donosimo, način življenja koji biramo, zavisi od naših iskustava iz najranijeg doba razvoja – detinjstva. Naš je program zasnovan na svesnosti da, kao važna sredina za odrastanje, u vrtiću možemo omogućiti da se deca kroz podršku, edukaciju, poverenje i ljubav razviju u zdrave, zadovoljne i uspešne ljude.

Uz osmišljen kreativni program koji u sebi integriše razvoj intelekta, emocionalnog, socijalnog života i motoričkih veština, podstičemo našu decu da razviju sve svoje potencijale i da steknu različita znanja i veštine, kao što su:

Želite da preporučite vrtić Prozorčić i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Prozorčić

Trenutno nema preporuka za Prozorčić vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Prozorčić vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.