Kreativna kockica Žarkovo

Predškolska ustanova - Subvencije

Zašto Zato - Banovo Brdo

Privatna predškolska ustanova

Čarobna kućica

Predškolska ustanova

Pionirska 28

Košutnjak, Čukarica

Čarobna kućica - privatni vrtić

Nekada davno, u kući u kojoj se nalazi naš vrtić, vreme je provodio i uživao u lovu Knez Mihajlo Obrenović. Kuća je lepa i značajna, pa su deca naučila da je čuvaju. U samom podnožju Košutnjaka, okružena drvećem – četinarima, platanima, brezama, raznobojnim poljskim i zasađenim cvećem, okupana svežim šumskim vazduhom naša „Čarobna kućica“je oaza za decu i sve one koji žele da nas posete. Zvuci šume, cvrkut ptica i dečji žamor se slivaju u skladnu harmoniju.

Deca uzrasta od jedne do sedam godina, borave u dva odvojena objekta u dvorištu površine 25 ari. Jaslice, tri prostorije, su u jednospratnoj zgradi površine 80 m2, dok starija deca provode, neki kažu najlepši period svog života, u kući na spratu površine 250 m2 ( galerija ).

Kuća za stariju decu sadrži:

Dvorište vrtića je naš ponos.

U njemu jedino nismo spavali. Deca se igraju na klackalicama, ljuljaškama, panjićima, ima dovoljno mesta za sve vrste igre, a u jednom delu smo, zajedno sa decom, zasadili dečju baštu o kojoj ona brinu od proleća do kasne jeseni.

Mi naš vrtić volimo pa o njemu lepo mislimo i tako ga opisujemo. Međutim, i Ministarstvo prosvete nam je dalo dozvolu za rad ( Licenca br. 5-1124-00 od 30.10.2008. ) kojom se potvrđuje da su u našoj ustanovi deca bezbedna u svakom pogledu, da sa njima rade odabrane osobe i da je ono što uče baš kako treba da bude, to jest u skladu sa Opštim osnovama zakona o predškolskom obrazovanju i vaspitanju.

Želite da preporučite vrtić Čarobna kućica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čarobna kućica

Trenutno nema preporuka za Čarobna kućica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čarobna kućica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Čukarica - Beograd - ioi.