Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Čudesna šuma

privatni vrtić

Lamartinova 36

Vračar

Čudesna šuma



Privatna Predškolska ustanova „Čudesna šuma“ postoji od aprila 2014. godine sa ciljem da najlepši i najvažniji period dečjeg odrastanja podržimo kroz upotrebu i podsticaj maksimuma dečjih kapaciteta i afiniteta.

Pored igračaka koje su isključivo od prirodnih materijala, podstičemo dečju maštu time što i sami prave svoja sredstva za igru, takođe od prirodnih materijala (glina, drvo, tkanina).

Nalazimo se u mirnom i bezbednom delu Beograda, ulica Lamartinova br. 36, okruženi pažljivo odgajanim i prijatnim zelenilom. Takođe smo u blizini parkova i javnih zelenih površina, osnovnih škola, kulturnih i sportskih centara za decu.

 Program

Jasleni uzrast



Program rada i nege Jaslenog uzrasta obuhvata rad sa decom od 6 meseci do 3. godine života. U ovom periodu radimo na pravilnom razvou govora, krupnoj i sitnoj motorici, razvoj početne kreativnosti, pravilnom opažanju okoline. Program je vođen od strane vrhunskog medicinskog osoblja i vaspitača.


Program rada za uzrast od 3. do 6. godine



Ostvarujemo Program rada propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Deo nacionalnog programa, svakodnevno se odvija i na engleskom jeziku. Uzrasne grupe obuhvataju najviše desetoro dece što obezbeđuje individualan pristup svakom detetu.



Pripremni Predškolski program


Pripremni Predškolski program u našoj Ustanovi je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. U okviru ovog Programa, sarađujemo sa Privatnom Osnovnom školom „Vladislav Petković Dis“ u cilju postepenog upoznavanja i uvođenja predškolaca u nastavni proces.

Želite da preporučite vrtić Čudesna šuma i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas

Preporuke za vrtić Čudesna šuma

Trenutno nema preporuka za Čudesna šuma vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čudesna šuma vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.