Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Mali istraživači

Upis uz subvencije grada!

Pčelice

privatni vrtić

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68

Novi Beograd

Privatni dečiji vrtić Pčelice je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete.

Osnivač i direktor privatne predškolske ustanove “Dečiji vrtić Pčelice” je diplomirani psiholog Maja Todorović. Vrtić je počeo sa radom 2005. godine. Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na atraktivnoj lokaciji naspram zapadnog ulaza u Beogradsku arenu, u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina.

Vrtić funkcioniše u prostoru od 220m2 i obuhvata 4 vaspitne grupe uzrasta od 1-7 godina. Grupe su definisane uzrasno u kombinaciji sa individualnim karakteristikama deteta.

Od septembra 2012. vrtić radi u proširenom prostoru, što daje još komfornije i kvalitetnije uslove za realizaciju programskih sadržaja. Koncept vrtića odredjen malim grupama omogućava optimalno bavljenje ovim uzrastom i obezbedjenje individualnog tretmana deteta u kombinaciji sa uvodjenjem u proces socijalizacije boravkom u grupi vršnjaka. Ustanova je opremljena namenski u skladu sa karakteristikama i potrebama dece predškolskog uzrasta. Pri opremanju prostora poštovan je princip uzrasnog standarda u opremanju, ali i estetski princip u cilju višestruke stimulacije razvojnih potencijala.

Vaspitno-obrazovni proces se ne odvija samo unutar vrtića, već se deca odvode i u kulturne, sportske, proizvodne ustanove da uživo vide kako se dela i stvara. Pored predškolskog programa vaspitno-obrazovnog rada vrtića verifikovanog od strane Ministarstva prosvete koji svakodnevno realizuju vaspitači, postoje i dodatni programi.

Dodatni programi

Želite da preporučite vrtić Pčelice i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Pčelice

Trenutno nema preporuka za Pčelice vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Pčelice vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Novi Beograd - Beograd - ioi.